Bouwkundig teken- en berekenwerk

Een bouwkundig tekenaar vertaalt uw woonwensen in een leesbare en werkbare tekening. Dit kunnen ontwerptekeningen zijn, maar ook tekeningen ten behoeve van een bouwaanvraag, kostenbegroting en uitvoering. Een eenduidige bouwtekening, bestektekening of werktekening kan dienen als basis voor een begroting, het aanvragen van een offerte bij een bouwbedrijf of aannemer of –indien nodig- het aanvragen van een bouwvergunning (omgevingsvergunning). Uiteraard beschikt Stichting BouwRaadgevers ook over kennis en expertise op dit vakgebied en zijn we op de hoogte van actuele normen en de huidige wet- en regelgeving op het gebied van bouwen en verbouwen.

BouwRaadgevers kunnen u van dienst zijn bij een uitgebreide tekening of een gedetailleerd ontwerp, ongeacht de fase van het project. We spreken uw taal én die van aannemers, constructeurs en gemeenten.

Iwan van Kuppevelt

Bouwadvies, ontwerp en technische uitwerking

logo bouwraadgevers

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting BouwRaadgevers.